Sveriges Mästerkock 2020 Och Phil’s Burger Samarbetar!

Sveriges mästerkock 2020 och Phil’s Burger samarbetar för att ta fram ny mästerlig mat!

Sofia Henriksson kröntes som Sveriges Mästerkock 2020 den 1 april och har nu inlett ett samarbete med Stockholms egna Phil’s Burger. Tillsammans ska dom utveckla Phil’s Burgers meny och ta fram nya produkter till restaurangerna. Sofias kock-kunskaper har bevisats i TV-rutan gång på gång och nu tar hon sig an den heta hamburgerbranschen. Sofias välutecklade smakpalett öppnar upp för att hitta kreativa och originella smakkombinationer som gör detta till ett oerhört intressant samarbete. Phil’s Burgers affärsidé har sedan start varit att använda de absolut bästa råvarorna och tillaga dom med kärlek, och tillsammans med Sofia tar dom nu ett nytt steg på den inslagna vägen. De nya produkterna kommer att lanseras den 29 juni på alla restauranger i Stockholm.

Sofia Henriksson – Sveriges Mästerkock 2020
sofianhenriksson@gmail.com