Phil’s Burger ❤️ Invitationsdepartementet

Sedan starten 2014 har 19 000 personer träffats över en hemlagad middag via Invitationsdepartementet. Att mötas över en måltid är ett enkelt sätt att bidra till ett mer inkluderande Sverige och bidra till integration.

Tillsammans med Phil’s Burger lottar vi ut 20 middagar på Phil’s Burgers restaurang på Götgatan (Södermalm) i Stockholm måndagen den 28 oktober kl.17.30. Vid middagen är det 20 personer som äter middag, hälften nya svenskar och hälften etablerade svenskar. ?

Du kommer höra av oss på telefon senast 22 oktober. Har du fått en av platserna får du mer information. Phil’s Burger bjuder* på middagen. Vi blir väldigt glada om du tar en bild under middagen och taggar oss på sociala medier (har du privat konto maila oss gärna din bild).

Tack för att du engagerar dig! ❤️ Tillsammans bidrar vi till ett mer inkluderande Sverige.

Om du vill bjuda på middag i hemmet läs mer och registrera dig på www.ätmiddag.se.

/Invitationsdepartementet och Phil’s Burger

 

*I middag ingår en burgare/sallad, en pommes frites och en alkoholfri dryck.

https://forms.gle/qx1oet2BXq9Gqf3w5

 

 

oktober 24, 2019

phils burger Invitationsdepartementet