Phil’s Burger Lanserar Ny Miljömedveten Milkshake

Phil’s Burger tar ännu ett steg i riktningen mot att enbart tillverka maten på menyn helt från grunden med högkvalitativa ingredienser. Den här gången genom att lansera en ny miljömedveten milkshake med smak av Cookie Dough.

Fyra gånger per år byter Phil’s Burger ut säsongens milkshake till en helt ny smak. Nu lanseras den första för året, med smak av Cookie Dough. Shaken består av hembakad cookie dough från det egna bageriet i Sundbyberg, egenframtagen glass samt ekologisk mjölk. Toppad med kakbitar som också är hembakade i det egna bageriet. Den är dessutom helt fri från tillsatser och palmolja.

– Det här är en vinnare. Inte nog med att den en är tillverkad av riktigt bra ingredienser, den är också helt i linje med vad Phil’s Burger är och vill utvecklas ännu mer mot. Vem vet, den kanske stannar kvar på menyn även efter säsongen säger Mikael Thomasson, kvalitetsansvarig på Phil’s Burger.

Cookie Dough finns på alla Phil’s Burgers restauranger från och med den 15e januari och tre månader framåt. Mer information om restaurangerna hittar du här: https://www.phils.se/restaurangerna/

 

 

februari 21, 2019

phils milkshake Cookie Dough